Der er tre debutanter fra start, når VB indtræder i DBU Pokalens 1. runde med aftenens opgør mod Allesø GF fra Odense. Kampen spilles på Allesø Stadion fra kl. 18.30 og kan følges med liveopdateringer på Vejle Boldklubs Twitter-profil.

Cheftræner Adolfo Sormani har fem debutanter i startopstillingen til aftenens pokalkamp mod Allesø GF fra den fynske Serie 1. Det er målmand Thomas Hagelskjær, højreback Tobias Utoft, venstreback Victor Wernersson og midtbanespillerne Nicolaj Madsen og Nikolaj Lebæk.

Rasmus Lauritsen er eneste genganger i startopstillingen fra NordicBet LIGA-kampen mod Nykøbing FC i sønsags. Han danner midterforsvaret med rutinerede Anders Egholm, mens Victor Wernersson spiller i venstre side og unge Tobias Utoft i højre.

På midten ligger Nicolaj Madsen bagerst, med Arbnor Mucolli og Nikolaj Lebæk foran. Jonas Andersen spiller centralt i angrebet med D’Avila Ba Loua i højre side og Agon Mucolli i venstre side. På bænken sidder Pavol Bajza som gardering for Hagelskjær, samt Ylber Ramadani, Kerim Memija og unge Lundrim Hetemi.

Debuterende Nicolaj Madsen er bærer anførerbindet.

Thomas Hagelskjær

Tobias Utoft