Der er to debutanter i startopstillingen, når Vejle Boldklub træder ind i Sydbank Pokalens 1. runde onsdag aften med kick-off kl. 18.00. Modstanderen er Allesø GF der tager imod på Allesø Stadion. Kampen kan følges med liveopdateringer på Vejle Boldklubs Twitter-profil.

Trænerstaben har givet et par spillere et hvil, når vejlenserne træder ind i Landspokalturneringen i aften. Det er Kjartan Finnbogason, Tobias Mølgaard og anfører Jacob Schoop der bliver hjemme. Det giver to debutanter fra start. På mål er det hollandske Indy Groothuizen der er med for første gang, mens Foday Manneh i angrebet også optræder for VB i en tællende kamp for første gang.

I bagkæden er det fra højre mod venstre Memija, Dantas, Lauritsen og Malte Amundsen. På den kontrollerende midtbane er det de to unge Thomas Gundelund og Lundrim Hetemi, mens Diego Montiel spiller den offensive midtbaneposition foran. Lucas Jensen i højre side og Sergiy Gryn i venstre.

På bænken sidder en mulig debutant i form af Adama Fofana. Den offensive spiller fra Elfenbenskysten har ikke tidligere været udtaget til førsteholdet og han spillede på U19-Ligaholdet i foråret. Adam Jakobsen kan gøre comeback på førsteholdet efter at have siddet udenfor siden februar.

Vejle Boldklubs startopstilling:
Indy Groothuizen

Kerim Memija
Nicolas Gianini Dantas
Mads Lauritsen (anfører)
Malte Amundsen

Thomas Gundelund
Lundrim Hetemi

Lucas Jensen
Diego Montiel
Sergiy Gryn

Foday Manneh

Bænken:
Gianluca Zanette (m)
Viljormur Davidsen
Adam Jakobsen
Mads Greve
Ylber Ramadani
Arbnor Mucolli
Adama Fofana

Tekst: Lars Christensen.