Der er to ændringer i startopstillingen i forhold til skærtorsdagens kamp mod AC Horsens, når Vejle Boldklub tager imod AGF i Kvalifikationsspillets sidste kamp på Vejle Stadion. Der er kick-off kl. 18.00 og kampen sendes direkte på TV3+.

Cheftræner Constantin Gâlcă har ændret på to positioner i forhold til den seneste kamp. Melker Hallberg sidder over med karantæne, som følge af den advarsel svenskeren pådrog sig mod AC Horsens. I stedet er det Ylber Ramadani, der træder ind på den bagerste midtbane. I forsvarets venstre side, er Tobias Mølgaard med igen fra start og han erstatter Malte Amundsen, der begynder på bænken.

Her sidder Arbnor Mucolli og Vladis Emmersón igen efter et par kampe udenfor. Viljormur Davidsen kan, hvis han indskiftes, spille kamp nummer 150 for Vejle Boldklub. På skadeslisten er Pavol Bajza, Adam Jakobsen og Imed Louati.

Kampen kan følges med liveopdateringer på Vejle Boldklubs Twitter-profil.

Thomas Hagelskjær

Kerim Memija