Der er fem ændringer i startopstillingen i forhold til den seneste kamp mod Esbjerg, når Vejle Boldklub møder AGF i aften i den første kamp i Kvalifikationsspillet. Kampen spilles i Ceres Park, Aarhus, fra kl. 19.00 og sendes direkte på TV3 Sport.

Trænerstaben med cheftræner Constantin Gâlcă i spidsen har sat holdet til aftenens kamp. Pavol Bajza er tilbage i målet efter han blev udskiftet mod Esbjerg og sad over mod FC St. Pauli. I bagkæden spiller Mads Lauritsen centralt ved siden af Mads Greve, men Tobias Mølgaard spiller for en skadet Viljormur Davidsen på venstreback. På midtbanen er anfører Jacob Schoop tilbage og spiller centralt ved siden af Melker Hallberg. På den offensive midtbane er Vladlen Yurchenko valgt og han har landsmanden Sergiy Gryn til venstre. Ukrainske Gryn startdebuterer for VB.

På bænken er Arbnor Mucolli tilbage, efter han sad over mod Esbjerg. Angriberen Jonas Andersen er med for første gang i sæsonen og han kan Superligadebutere, hvis han kommer på banen. Jonas Andersen, der spillede som lejesvend i Kolding IF i efteråret, har spillet 10 kampe for VB.

Kampen kan følges med liveopdateringer på Vejle Boldklubs Twitter-profil.

Pavol Bajza

Kerim Memija