Der er genvalg til startopstillingen fra fredagens opgør mod AC Horsens, når Vejle Boldklub spiller det andet lokalopgør på stribe i Kvalifikationsspillet indenfor seks dage. Der er kick-off på CASA Arena, Horsens, kl. 14.00 og kampes sendes direkte på Eurosport 2.

Trænerteamet med Constantin Gâlcă i spidsen har ikke fundet anledning til at ændre på holdet forud for eftermiddagens ”returkamp” i Kvalifikationsspillet mod AC Horsens. Dermed er de elleve spillere i startopstillingen identiske med dem, der indledte kampen for VB i 3-0-sejren i fredags.

På bænken er der et par rokeringer. Tobias Mølgaard er fit igen og er med, ligesom Gustaf Nilsson også er ny i forhold til den seneste kamp. Den svenske angriber har siddet udenfor med en skade, siden han udlignede til 1-1 mod Vendsyssel den 9. marts i Constantin Gâlcăs debutkamp. Men nu er svenskeren klar til spilminutter. De øvrige fem spillere på bænken var også med sidst. Det betyder igen, at hvis Viljormur Davidsen kommer på banen, bliver det til jubilæumskamp nummer 150 for Vejle Boldklub.

På skadeslisten er Pavol Bajza og Adam Jakobsen, der ikke har været til rådighed for trænerne, ligesom Thomas Gundelund er afsted med det danske U18-landshold.

Kampen mod AC Horsens kan følges med liveopdateringer på Vejle Boldklubs Twitter-profil.

Thomas Hagelskjær

Kerim Memija