Der er kun ændret på én position i startopstillingen til lokalopgøret mod AC Horsens, i forhold til det hold der indledte opgøret mod SønderjyskE i søndags. Det er Malte Amundsen der er tilbage, og han afløser Tobias Mølgaard på venstreback. Kampen i kvalifikationsspillet spilles på Vejle Stadion fra kl. 19.00 og sendes direkte på TV3 Max.

Trænerteamet med cheftræner Constantin Gâlcă i spidsen har været tvunget til at ændre på én position blandt de startende spillere, der var med til at sikre den overbevisende sejr på 4-1 over SønderjyskE. Det er Tobias Mølgaard der er blevet skadet og glider ud. På venstreback erstattes han af Malte Amundsen, der senest mod SønderjyskE kom ind fra bænken.

Det betyder, at Hagelskjær vogter målet foran en bagkæde med Memija, Greve, Lauritsen og Amundsen. Bagerst på midtbanen huserer Melker Hallberg og anfører Jacob Schoop. Allan Sousa i højre side, Sergiy Gryn i venstre side og Yurchenko på den offensive midtbane. Kjartan Finnbogason helt fremme mod sine tidligere holdkammerater.

På bænken er én ændring i forhold til seneste kamp. Det er Viljormur Davidsen der er tilbage. Færingen har en brækket knogle i hånden og spiller med en skinne, hvis han kommer på banen. Færingen står overfor sin kamp nummer 150 for VB, næste gang han kommer på banen. Ylber Ramadani har fødselsdag i dag og albaneren fylder 23 år. Pavol Bajza og Gustaf Nilsson er fortsat på skadeslisten og har ikke været til rådighed for trænerne.

Kampen kan følges med liveopdateringer på Vejle Boldklubs Twitter-profil.

Thomas Hagelskjær

Kerim Memija