Adam Jakobsen er valgt til startopstillingen i stedet for karantæneramte Allan Sousa, når Vejle Boldklub tager i mod AC Horsens på Vejle Stadion kl. 19.00. Kampen sendes på TV3 Sport og kan følges med liveopdateringer på Vejle Boldklubs Twitter-profil.

En karantæneramt Allan Sousa afløses mod AC Horsens af unge Adam Jakobsen. De øvrige ti spillere er identiske med dem, der indledte seneste spillerundes kamp på udebane mod Hobro. Der er otte ændringer i startopstillingen i forhold til onsdagens pokalkamp mod Kolding IF.

Blandt indskiftningsspillerne er Nathan Oduwa med igen. Englænderen har ikke været i truppen siden Sydbank Pokalkampen mod Nykøbing FC den 10. oktober. Mads Greve jubilerer med førsteholdskamp nummer 50 for Vejle Boldklub i aftenens kamp.

Langs sidelinjen må VB undvære cheftræner Adolfo Sormani. Italieneren har af DBU’s disciplinærudvalg fået én spilledags karantæne efter han blev bortvist i slutminutterne af kampen mod Kolding IF i onsdags. Det er derfor assistenttrænerne Giovanni Mazzella og Morten Bisgaard der har ansvaret for holdet. Sormani må ikke være i direkte kontakt med spillerne fra timen op til kick-off og indtil der fløjtes af.

Pavol Bajza

Rasmus Lauritsen