Der er fem ændringer i startopstillingen i forhold til mødet med Cracovia Kraków den 23. januar, når Vejle Boldklub møder AaB i den sidste træningskamp. Kampen spilles på AaB’s træningsanlæg på Hornevej, Aalborg Ø, med kick-off kl. 14.00 og kan følges med liveopdateringer på Vejle Boldklubs Twitter-profil.

Cheftræner Adolfo Sormani har sat holdet til eftermiddagens test mod AaB. På mål er det Pavol Bajza, der står foran en bagkæde hvor Branko Ilic og Mads Greve spiller centralt. Tobias Mølgaard er højreback, mens Malte Amundsen er på i venstre side. På midtbanen ligger Ylber Ramadani og anfører Jacob Schoop bagerst. Foran de to ligger den mere offensive Vladlen Yurchenko. Arbnor Mucolli er valgt i højre side, mens Imed Louati spiller i venstre. Helt på toppen Gustaf Nilsson. Det giver samlet set fem ændringer i forhold til det hold der spillede 1-1 mod Cracovia Kraków i sidste uge.

På bænken er Wang Zhenao med for første gang i år. Den kinesiske offensivspiller er tilbage i Vejle efter en periode, hvor han har været hjemme i Kina og han er én af elleve mulige indskiftere i dagens kamp. I forhold til den offentliggjorte trup, glider Rasmus Lauritsen ud.

Vejle Boldklub stiller op i sorte bluser, sorte shorts og sorte strømper i dagens kamp.

Pavol Bajza

Tobias Mølgaard