Der er tre ændringer i startopstillingen i forhold til opgøret for 12 dage siden mod FC Midtjylland, når VB møder AaB på Vejle Stadion med kick-off kl. 19.00. Kampen sendes direkte på TV3 Sport og kan følges med liveopdateringer på Vejle Boldklubs Twitter-profil.

De to karantæner i bagkæden betyder, at Vladis Emmersón og Viljormur Davidsen går ind i bagkæden. Kerim Memija er tilbage i startopstillingen og spiller på midtbanen til højre, mens Tobias Mølgaard er i venstre side. På midtbanen er Ylber Ramadani tilbage og spiller centralt med Jacob Schoop. Helt fremme Allan Sousa og Adam Jakobsen.

På bænken er Thais Damgaard Nielsen med for første gang. Offensivspilleren på U19-Ligaholdet kan debutere i Superligaen, hvis han kommer på banen. Thomas Gundelund er også med på bænken for femte gang i sæsonen. Back- og midtbanespilleren var senest med mod Randers FC i september.

Pavol Bajza

Vladis Emmersón