Ni af klubberne i Future Vejle-samarbejdet havde besøg af VB-spillere ved træningen onsdag aften. Spillerne fra Vejle Boldklubs A-trup trænede de unge spillere, skrev autografer og der blev taget billeder til den store guldmedalje. Spillebesøgene i samarbejdsklubberne gentages igen til efteråret.

Træningen i Future Vejle-klubberne Hover IF, Ammitsbøl/Egtved, Daugaard IF, Engum UI, FB Fodbold, Jelling fS, Vejle Kammeraterne, Vinding SF og Vejle Boldklub havde fint besøg onsdag aften. To spillere fra Vejle Boldklubs NordicBet LIGA-trup lagde vejen forbi træningen og trænede et hold af de yngste årgange.

Arrangement var en stor succes med gode tilbagemeldinger fra alle klubberne.

– Der var fin respons fra alle ni klubber på spillerbesøgene. Der blev trænet børn og unge i 9-11 års alderen ude i klubberne og de var vilde med besøg af professionelle fodboldspillere. Der var specifikke ønsker fra flere af klubberne og dem opfyldte vi alle sammen. I Ammitsbøl/Egtved ville de gerne lave teknisk træning, så der besøgte Kim Elgaard og Allan Sousa, mens Jelling fS havde ønsket målmændene fra VB. Mads Greve og Kerim Memija var på besøg i FB Fodbold, hvor de trænede et hold af U16-spillere, så der var forskellige opgaver i klubberne. Vi tilpassede alle klubbernes ønsker og alle havde en god aften. Træningen varede fra kl. 17.30 og en time frem, så alle kunne nå hjem til Champions League-semifinalen, siger Henriette Eskildsen, der er koordinator i Future Vejle-samarbejdet.

– Vi planlægger flere klubbesøg til efteråret og dette skal gerne blive en tilbagevende begivenhed. Vi vil gerne give noget tilbage til vores gode samarbejdsklubber og spillerbesøgene sker efter ønske fra dem. I denne måned er ungdomsspillerne fra alle Future Vejle-klubberne inviteret på Vejle Stadion til VB’s to hjemmekampe i NordicBet LIGA og vi ser frem til at se dem på Vejle Stadion. Der er flere aktiviteter i Future Vejle i den kommende tid, hvor der blandt andet er inspirationskurser for ungdomstrænerne, siger Henriette Eskildsen.

Se billeder og video fra flere af de ni klubbesøg på Future Vejles Facebook-side her. Her kan man også se cheftræner Adolfo Sormani træne ungdomsspillere i Vejle Boldklubs moderklub onsdag aften, mens spillerne var på besøg i flere af områdets klubber.