VB’s temperamentsfulde træner Adolfo Sormani, som havde sin far på lægterne, er hård ved sin stemme under kampene. Og han lagde heller ikke skjul på, at han talte med store bogstaver i pausen.

– Vi kommer dårligt ud til kampen. Det var, som om vi var pressede af omgivelserne, forventningen fra publikum. Vi gjorde stort set intet rigtigt før pausen. Jeg har sagt til spillerne, at der er ikke noget pres på dem – kun det pres, vi lægger på os selv, siger Adolfo Sormani.

– Der var slet ingen intensitet i spillet i 1. halvleg. Men støtten fra publikum hjalp os – man skal ikke undervurdere fans’enes support, som skubbede holdet fremad. Og spillerne arbejder vanvittigt hårdt i træningen og fortjener den øjeblikkelige succes, siger Adolfo Sormani.

Sormani vil rådføre sig med holdets fys’ René Krogh, inden han beslutter sig for opstillingen til pokalkampen i midtugen i Allesø. Måske nogen trænger til en pause.

– Men vi prioriterer DBU Pokalen lige så højt som andet, og vi skal nok stille et slagkraftigt hold, lover Sormani.

Kampen mod Allesø GF spilles på onsdag den 9. august kl. 18.30.

Der var i opgøret mod Nykøbing FC advarsler til Mads Greve og Dominic Vinicius. Målscorer Greve modtog seks strafpoint, mens der var fire til Dom. Advarslerne var sæsonens første til VB.

Tekst: Ole Kristensen.