Kommentar fra cheftræner Adolfo Sormani efter nederlaget til FC København i Telia Parken søndag eftermiddag.

– En god præstation i 2. halvleg, hvor de andre jo faktisk ingen chancer har, konkluderede en som altid fattet Adolfo Sormani efter kampen.

– Vi skal blive ved at tro på os selv, for på et tidspunkt må det vende. Vi har virkelig fortjent mere. Med lidt held i dag får vi reduceret efter pausen, og så har vi med måske 20 minutter igen gode muligheder for til sidst at få et point med hjem. Jeg forstår, spillerne er skuffede, men intet er tabt endnu. Den næste kamp kommer på lørdag, og den bliver helt fundamental vigtig for os. Vi skal tage positiviteten fra 2. halvleg med over i den kamp.

Sormani var utilfreds med, at FCK’s midtbane og deres midterforsvar ikke blev presset godt nok i 1. halvleg, så de fik alt for gode muligheder for at styre kampen. Dette var også grunden til at gå over til 3-5-2 formationen i 2. halvleg.

– Vi fik for få kontramuligheder før pausen, men alligevel har vi jo to store muligheder ved Sousa og Finnbogason. Straffesparket er en virkelig dræber, for 1. halvleg er jo egentlig gået, og med 0-1 ville vi have gode muligheder for at rette lidt til og komme tilbage efter pausen, siger Adolfo Sormani.

Italieneren kunne fortælle, at Ramadani skulle have startet inde, men under opvarmningen blev det klart, at han var for skadet, hvorfor Mathias Hebo fik sin debut. Advarslerne til Allan Sousa og Kjartan Finnbogason betyder ikke karantæne i den kommende kamp, hvor Mads Greve vender tilbage fra straffeboksen.

Tekst: Ole Kristensen.