En begejstret rød-hvid-fanblok havde svært ved at slippe ”Vejles italiener, Adolfo Sormaaaani!”, og napolitaneren var da også synligt tilfreds, da han mødte pressen.

– Selv om vi spiller bedst før pausen, var jeg tilfreds med hele kampen. Vi tillader ikke SønderjyskE at blive virkelig farlige efter pausen. Vi har selv mere power i front end tidligere, og når vi har bolden, er der anderledes musik i spillet, hvilket også kan ses udefra. Måske står vi en smule for lavt, men bortset fra deres langskud på overliggeren er vi stadig i kontrol. Vi skal også tænke på, at holdet ikke er på 100 procent. Finnbogason, Amundsen og Ilic er helt nye, Nilsson er blevet opereret – det ene med det andet. Flere spillere kan stadig lægge på, siger Adolfo Sormani.

– Vi er chanceskabende i dag og skal blot blive ved at spille simpelt og ikke naivt. I sæsonens første halvdel spillede vi mange gode kampe uden at få point. Vi skal huske, det ikke altid behøver være smukt, men effektivt og farligt! Jeg glæder mig bl.a. over vores fantastiske mål til 2-0 – eminent aflevering, fantastisk scoring, siger Adolfo Sormani.

Han kunne notere advarsler til Mads Greve, Imed Louati og Tobias Mølgaard. Ingen af de tre VB’ere ryger dog i karantæne i den kommende kampe mod OB, hvor Viljormur Davidsen og Allan Sousa igen er til rådighed.

Debuterende Riddersholm: Vi taber kampen før pausen

– Måltavlen lyver jo ikke, konstaterede en skuffet, men fattet Glen Riddersholm efter nederlaget.

– Men man står med fornemmelsen af, at vi efterlader nogle procenter derude. Vi er jo i mange faser i en kontrollerende rolle, men savner skarphed. I første halvleg spiller vi for hektisk og vil, når vi får spillet os ud af Vejles første pres, for tidligt spille guldpasningerne og får således ingen flow i spillet. Der er mere flow efter pausen, hvor vi rammer overliggeren og har chancer til at komme tilbage i kampen. Vi taber helt klart kampen før pausen, hvor vi får dækket usselt op efter et Vejle-hjørne og får sovet på en omstilling, som – indrømmet – resulterer i et helt fantastisk mål. Vi kan dog tage mange positive ting med og taber i høj grad til os selv med vores hektiske spil før pausen. Jeg synes vi i dag ser et mere spillende SE-mandskab, men stadig uden at give ret mange chancer væk, siger Glen Riddersholm.

Tekst: Ole Kristensen.