VB’s cheftræner Adolfo Sormani måtte se det sidste kvarters tid fra tribunen, da dommer Jonas Hansen og fjerdedommer Paw Johansen blev trætte af at høre på den iltre italiener. (Paw Johansen kan efter sigende italiensk…)

Et par straffesparkslignende situationer i skive-feltet mod slutningen kastede ikke et forløsende fløjt fra dommeren af sig, ligesom Sormani ikke lagde skjul på, at han ikke var en stor fan af dommerkvartettens accept af Skive-spillernes hiven enhver rytme ud af kampen. Hver dødbold tog en krig for skibonitterne at tage…

– Dommerkvartetten burde måske hjælpe det hold, der vil spille fodbold i stedet for det modsatte, skumlede cheftræneren.

– Vi gør alt, men finder ikke afslutningerne, fortsatte Sormani.

– Vi er slet ikke kyniske nok. Og i takt med at tiden går, uden vi scorer, føler modstanderne sig mere og mere komfortable, mens vi bliver febrilske. Med de mange folk i modstandernes forsvar er det svært at finde huller, og vores indlæg har heller ikke den fornødne præcision. Men vi arbejder på det hver dag. Worried? Hvis vi slet ingen chancer skabte, ville jeg for alvor være bekymret, men det gør vi jo…

Advarslerne til Kerim Memija og Allan Sousa mangler endnu en bedømmelse af dommerne. Kerim Memija er under alle omstændigheder spærret med karantæne i den kommende kamp, mens Allan Sousa er spærret mod Fremad Amager i den kommende kamp, hvis den vurderes til seks strafpoint. Se VB’s karantæneoversigt her.

Tekst: Ole Kristensen.