Kommentarer fra Adolfo Sormani og FC Nordsjællands Kasper Hjulmand efter lørdagens Superligakamp på Vejle Stadion.

– Vi spiller en god kamp mod et særdeles effektivt FCN-hold, men det er utroligt, at vi tillader så enkle scoringer, ærgrede VB-træner Sormani sig efter kampen.

– De har ét skud i 1. halvleg – 0-1. Andet skud umiddelbart efter pausen – 0-2. Vi er nødt til at forsvare os bedre, end vi gør. Vi spiller jo bolden fint rundt og har hovedparten af spillet, men vi er ikke effektive hverken i den ene eller anden ende. Vi får masser af bolde ind i feltet, men mangler skarpheden – til sidst ser vi, hvordan Finnbogasons scoringsiver giver bonus, siger Adolfo Sormani.

Sormani forklarede, at ingen af de to spidsangribere, Nilsson og Finnbogason, er 100 procent fit, hvorfor de fik en halvleg hver. Ylber Ramadani er slidt af mange kampe – også for sit landshold. Han virkede træt mod OB og derfor gav trænerteamet ham pause i dag.

Sormani var ikke skræmt ved tanken om FCK på søndag.

– Vi mener, vi har muligheder for at være med på det her niveau. I dag møder vi også et hold, som mange havde vurderet langt stærkere end os, men hvad boldomgang angår, mener jeg, vi er bedre end dem. Vi har et mentalt problem og giver mål væk, som vi aldrig må tillade. Ved Andreas Skov Olsens mål til 0-2 har vi seks mand bag bolden, og vi ved, han er venstrebenet, men formår alligevel ikke at lukke ned for hans afslutning. Selvfølgelig er FCN et godt hold med mange gode spillere – og Skov Olsen som den bedste – men vi havde altså muligheden for at få noget med fra kampen i dag, siger Adolfo Sormani.

Kasper Hjulmand: En bøvlet kamp

– Det var en møgkompliceret og bøvlet kamp i dag, erkendte FCN’s træner Kasper Hjulmand efter dagens opgør i Nørreskoven.

– Vejle er gode, og vi er heldige med sejren, som vi skal være glade for. Vi må fra trænerbænken lave forskellige greb for at dæmme op over for Vejles angreb. Vi møder et rigtigt godt hold i dag, men har dog gode momenter og er skarpe på de rette tidspunkter, ligesom vi har en god keeper og det held, der skal til, siger Kasper Hjulmand.

Hjulmand afviste, at kampen var afgjort ved 0-3 målet:

– Vejle bliver ved at trykke på, og vi har kun nogle få perioder, hvor vi får lov at spille bolden lidt rundt. Jeg var ikke tryg, og en reducering med 10 minutter igen kunne have givet os en rigtig besværlig slutning på kampen.

Hjulmand ærgrede sig stadig over den uafgjorte kamp mod Brøndby.

– En sejr der havde givet os bedre muligheder for top 6. Vi skal fx til Midtjylland næste gang, og det bliver vildt svært. Det vigtigste er, at med en evt. slutplacering i nedrykningsspillet er vi med den afstand, vi har skabt til SønderjyskE og de tre øvrige bundhold, nok sikret mod nedrykning, siger Kasper Hjulmand.

Tekst: Ole Kristensen.