– Vi spiller ikke nogen specielt god kamp, konkluderede en vanlig kritisk Adolfo Sormani efter topopgøret i Hjørring.

– Vi er ikke aggressive nok. Specielt ikke, når vi taber bolden – der savner jeg den vanlige aggressivitet og vilje til at generobre. Før pausen er vi pænt i kontrol, men i 2. halvleg mangler jeg den totale vilje til at gå efter sejren. Vi har ellers omstillingsmuligheder nok, ja, nok egentlig flere chancer end dem – bl.a. et par en-mod-en situationer med målmanden.

Cheftræneren påpegede, at det er nogle gange det, der sker efter en lang pause – man kan ikke komme ind i den vanlige rytme. Samtidig har truppen haft spillere ude på landsholdsopgaver, Nicolaj Madsen var ude med karantæne – det ene med det andet.

– Og så har Vendsyssel et rigtig godt hold med dygtige spillere. Men vi giver dem altså også god lejlighed til at spille, siger Adolfo Sormani.

Sormani roste Wernersson, som spillede i en uvant side og over for Vendsyssels måske bedste spiller, Brandão dos Santos: ”Victor did well!”

Om pladsen også er svenskerens på onsdag mod Viborg, eller om Memija kan blive klar, vides ikke.

Advarslerne til Ylber Ramadani og Allan Sousa betyder ikke karantæne. ”Rama” rammer dog 14 strafpoint efter tildelingen af seks strafpoint for det gult kort før pausen. Dermed er han kun én advarsel fra én spilledags karantæne. Se VB’s karantænepoint her.

Tekst: Ole Kristensen.