Kommentarer fra OB’s cheftræner Jakob Michelsen og Vejle Boldklubs Adolfo Sormani, efter opgøret i Superligaen på Nature Energy Park, Odense, søndag eftermiddag.

– Det er utroligt! Vi er jo helt væk i 1. halvleg – en slags spøgelser, der ikke er synlige… Det er to forskellige kampe – vi er ikke med i matchen før pausen og kontrollerer den pænt efter og skaber chancer. Utroligt…”

VB-træner Adolfo Sormani havde svært ved at forstå, hvad der skete på Nature Energy Park i dag.

– Der er intet pres, intet initiativ, ingen intensitet, ingenting i de første 45 minutter, hvor vi gav dem det hele. Jeg kunne have skiftet hele holdet i pausen, inclusive træneren… Det er håbløst, at vi kan vise to så forskellige sider af os selv. Vi burde være fyldt med selvtillid efter SønderjyskE-kampen, men det var ikke at se. Vi har et mentalt problem. Når man kun spiller 50 procent af en kamp, er det svært at få point på udebane, siger Adolfo Sormani.

Advarslen til Jacob Schoop er den anden i sæsonen og dermed er midtbanespilleren fortsat et stykke fra sæsonens første karantænedag.

Michelsen: En fantastisk 1. halvleg, hvor vi skal lukke kampen

– Det kan ikke diskuteres, at sejren er fuldt fortjent – grundlagt på en fantastisk 1. halvleg, hvor vi jo skal føre med mere end 1-0 og også bliver snydt for et klokkeklart straffe. Efter en dårlig præstation i Parken skal spillerne roses for en meget fin 1. halvleg. Vi får den dog ikke helt lukket, og så er det typisk, at en kamp godt kan blive spændende mod slutningen, hvor vi trækker os lidt tilbage. Vejle kan gå all-in og har intet at miste, og de kunne have fået et tilfældigt mål, hvilket ville have været aldeles ufortjent, siger Jakob Michelsen.

Tekst: Ole Kristensen.