Adolfo Sormani og Alexander Zorniger havde følgende kommentarer til slaget i Nørreskoven søndag aften. Brøndby revancherede vejlensernes gode præstation på Vestegnen i juli og slog et hårdt kæmpede VB-mandskab med 2-1,

– Det er dybt frustrerende for spillerne, sagde en nedslået Adolfo Sormani efter kampen.

– Man kan se skuffelsen i deres ansigter. Vi kommer igen foran, men mister det hele. Jeg har aldrig før trænet et hold, der må indkassere den slags mål, som vi gør her i efteråret. Det er svært at forklare grunden, men det er nogle virkelig dumme situationer. Vi er på samme niveau som Brøndby i aften, ja, på nogle tidspunkter faktisk bedre. Det er en større præstation af os end sidste weekend i Aarhus, for Brøndby er jo en helt anden slags modstander. De spiller på et meget højt niveau, og jeg er begejstret for deres spillestil, men vi giver jo ikke en chance væk i hele 1. halvleg. Det er lidt svært at acceptere, at vi ikke får noget ud af det – jeg er meget skuffet på spillernes vegne. Vores angrebsproblemer er selvfølgelig ikke blevet mindre efter i aften, men vi skal nok stille 11 mand mod Randers… Og på et tidspunkt må vi vel kunne profitere af kvaliteten i spillet, siger Adolfo Sormani.

Trods flere advarsler og en udvisning, er det kun Allan Sousa der må afsone karantæne i efterårets sidste kamp.

Zorniger: Vejle var det bedste hold i 1. halvleg

Brøndbys i denne sæson ellers så udfordrede træner Alexander Zorniger kunne efter kampen lægge ører til hyldestsang fra BIF-fansene efter den fjerde sejr i træk. Han havde inden kampen udtrykt stor respekt for VB, og den var ikke blevet mindre trods sejren.

– De er meget bedre end os før pausen, og det gav mindelser til den omvendte kamp i Brøndby. Jeg havde advaret mine spillere, men vi var slet ikke aggressive nok. Nogle mente, jeg havde overvurderet Vejle lidt med mine kommentarer inden kampen, men jeg siger det gerne igen: Det er et interessant og godt fodboldhold. De er unge, de er hurtige, de er godt forberedt med en klar gameplan.  Det nytter ikke, vi presser med kun 85 %. Vi havde ikke en chance for at vinde kampen, hvis vi var fortsat på den måde, så vi får rettet til i pausen og får skiftet på to pladser, siger Alexander Zorniger

Zorniger medgav efter at have set TV-billeder, at Kamil Wilczek kunne have set rødt for sin albue mod Kerim Memija før pausen. BIF-træneren erkendte, det var en hård kamp, men sådan er spillet i Danmark altså, som han sagde.

– Med al respekt for andre hold, så kan man opleve den ene uge at spille på et fuldstændig stemningsforladt stadion i Vendsyssel, og når man så kommer fx her til Vejle, hvor der er total stemning og en intens atmosfære, ja, så kan spillerne nogle gange have svært ved at finde det rette spændingsniveau. Det gælder begge hold, siger Alexander Zorniger.

Brøndby slutter efteråret med en hjemmekamp mod Vendsyssel på søndag.

Tekst: Ole Kristensen.