Kommentarer fra Adolfo Sormani og Morten Wieghorst efter duellen i Aalborg.

– Vi viste stor team spirit, glædede Adolfo Sormani sig efter kampen.

–  Vi spiller fin fodbold, hver gang vi har muligheden for det, og vi truer deres forsvar. De fanger os en enkelt gang ude af balance ved målet. Ellers er vi pænt kompakte og solide og tillader dem ikke at komme til særligt meget. Jeg sagde til spillerne i pausen, at vi blot skulle fortsætte. Vi skulle nok få chancen for at slå tilbage, og vi er da også i fin kontrol i hovedparten af 2. halvleg.

Sormani var tilfreds med, at VB endelig fik scoret efter en dødbold:

– God serv, god afslutning!

Sormani var glad for Louatis comeback, men var også glad på Adam Jakobsens vegne.

– Han gør det godt. Man må ikke glemme, han kommer fra 2. division og arbejder med tålmodighed og attitude og gør gode fremskridt.”

Cheftræneren anførte, at det ene point bør give god selvtillid til de kommende kampe.

Morten Wieghorst: Skuffet over, vi ikke kan holde føringen
– Vi skal stadig blive bedre til at skabe chancer og score mål, erkendte AaB-træner Morten Wieghorst efter kampen.

– Vi vidste, at med Vejles formation ville der være plads på kanterne, men indlæggene savner lidt kvalitet, og vi slår dem for ofte højt mod deres tre midtstoppere. Greve skal man spille rundt om fødderne på, man skal ikke spille ham i luften. Så spiller vi lidt for langsomt og spiller for langt fra dem.

Wieghorst accepterede pointdelingen, men var lidt skuffet over, det ikke lykkedes at holde føringen.

– Vi aftalt i pausen at gå efter mål nr. 2 og indkasserer i stedet for straks en udligning. Vi dækker ellers godt op mod standarder, men Sousa slår fine dødbolde. Vejle har i det hele taget teknisk gode spillere, og de prøver at spille fodbold. Det er et hold, vi har respekt for, men jeg synes nu ikke, de skaber så mange chancer, slutter AaB-træneren, der er ganske godt tilfreds med sit holds pointudbytte til nu.

Tekst: Ole Kristensen.