Reaktioner fra Vejle Boldklubs cheftræner, Adolfo Sormani, og assistenttræner i Vendsyssel FF, Jens Berthel Askou.

– Det var en meget vigtig sejr for os, fastslog en glad Adolfo Sormani efter kampen.

– Spillerne har ikke været glade den sidste tid – de dårlige resultater har gået dem på. Derfor betyder det meget for selvtilliden, at vi kan vinde topkampen i dag. Spillerne fortjener det, for de har arbejdet stenhårdt for det. I dag får vi endelig at se, hvordan vi kan og gerne vil spille, siger Adolfo Sormani.

Sormani ærgrede sig over VFF’s scoring.

– Det var et unødvendigt straffe. Ellers har de jo ikke det store, og selv om de er et særdeles vanskeligt hold at spille imod, har vi en to-tre chancer for at score yderligere.”

Sormani betonede, at han aldrig har tvivlet på, at hans hold nok skulle komme tilbage.

– Vi er bestemt ikke det bedste hold i rækken, men vores team spirit overgås ikke af mange.

Om baggrunden for udskiftningen af Sousa sagde italieneren: – Nikolaj Madsen gjorde mig opmærksom på, at brasilianerens temperament var ved at koge over, så jeg valgte at tage ham ud inden eventuelle kort.

Sormani kunne ikke sige, om Schoop kan blive klar til fredagens kamp mod Roskilde. Fast ligger det dog, at Imed Louati er ude med karantæne. Advarslerne til Nicolaj Ritter, Simone Branca og Ylber Ramadani giver ikke en spilledag på tribunen i denne omgang.

Jens Berthel Askou: Vi ser ringe ud ved deres dødbolde
Vendsyssels assistenttræner, den tidligere VB-spiller Jens Berthel Askou, var ikke overraskende noget mellemfornøjet efter kampen.

– Jeg er meget skuffet. Vi spiller en dårlig 1. halvleg. Den sidste aflevering savner kvalitet, og vi bliver aldrig rigtig farlige. Vi spiller for meget ind i midten, hvor de er i overtal med deres fem mands midtbane. Den hurtige udskiftning af Andreas Kaltoft får ingen betydning for os, for Mohammed Diarra kommer ind og spiller en fin kamp.

– Vi får sat mere tryk på efter pausen, hvor Ninos Gouriye kommer ind, men er ikke helt farlige nok. Det er helt utilgiveligt ringe, at de får lov at score to mål på dødbolde. Vi ved, hvor meget de satser her og var jo advaret mod Greve, men alligevel får han lov at lægge op til to mål. Vi er slet ikke opmærksomme nok. Vi trykker dem i 2. halvleg, men VB arbejder stenhårdt. Rækken er dog så jævnbyrdig, at alt kan ske endnu. Vi ved, vi kan slå alle og tager blot en kamp ad gangen – så må vi se, hvor vi ender, siger Jens Berthel Askou.

Tekst: Ole Kristensen.