Adolfo Sormani hæftede sig naturligt nok mest af alt ved Nicolaj Madsens debut, som gav 45 minutter i benene til den rutinerede midtbanespiller, som endelig nu er klar efter sin hæloperation. Ellers var italieneren betinget tilfreds med indsatsen mod Allesø.

– Indimellem får vi kombineret ganske pænt, men de andre fightede godt, spillede fysisk og gjorde det svært for os at få gang i spillet langs jorden. Der var dog udmærket energi og attitude hos vore spillere, og de viste god form. Det vigtigste ved sådan en kamp er at give spillere, som ikke spiller så meget til daglig, noget erfaring og så at komme videre til næste runde, siger Adolfo Sormani.

Der var en advarsel til D’Avila Ba Loua i de sidste minutter af kampen. Det gule kort blev vurderet til seks strafpoint. Karantænepoint i DBU Pokalen og NordicBet LIGA kører særskilt.

Lodtrækningen til 2. runde i DBU Pokalen finder sted på fredag den 11. august kl. 12.00 hos DBU. Kampene i 2. runde skal spilles fra tirsdag den 29. august til torsdag den 31. august. Alternativt som midtugekamp i ugen efter. Se datoplaner for DBU Pokalen 2017-18 her.

Tekst: Ole Kristensen.