Reaktioner fra cheftræner Adolfo Sormani og Randers FC-coach Thomas Thomasberg.

– En rigtig god 1. halvleg af os, fastslog træner Sormani efter kampen.

– Vi var gode med bolden, og fik spillet sat fint sammen. I 2. halvleg får vi ikke sat det samme pres ind, vi taber energi og får heller ikke rigtig tilført noget ved udskiftningerne. Og det er et stort tab for os, at Sousa måtte gå ud. Han ville gerne have fortsat, men fys’erne frarådede det, så skaden ikke udviklede sig. Hellere undvære ham i 30 minutter end måske i tre-fire kampe bagefter. Men det er ikke kun derfor, vi går ned. Hvor vi spillede bolden fint rundt før pausen, faldt det lidt sammen i 2. halvleg – svært at forklare, siger Adolfo Sormani.

Sormani betegnede Randers som et fysisk meget stærkt hold, men ærgrede sig gul og grøn over det udlignende mål i en periode, hvor VB pressede på for mål nr. 2. – Uf, hvor forsvarede vi dårligt i den situation…! Men vi er unge og uerfarne, og selvtilliden forsvinder lidt efter deres scoring, sluttede italieneren.

Han råder igen over Arbnor Mucolli til mødet med SønderjyskE på fredag. Den unge midtbanespiller afsonede karantæne mod Randers FC.

Thomas Thomasberg: Vi skal vinde kampe

Randers-træner Thomas Thomasberg ærgrede sig over, det kun blev til det ene point.

– I den første time skifter momentum nogle gange i en forholdsvis lige kamp. Vi spiller dog virkelig fornuftigt den sidste halve time – det var en-vejs-trafik, og jeg er kun utilfreds med, vi ikke får måltavlen til at skifte… Det havde været berettiget og fortjent. Udekampene mod AC Horsens, Esbjerg og Vejle, som er nogle af dem, vi skal måle os med, har givet et point hver – det burde have været mere, siger Thomas Thomasberg.

RFC-coachen var glad, da han så fjerdedommeren holde skiltet op som tegn til Sousas udskiftning. – – Det var ham, der truede os og forstyrrede os i 1. halvleg. Men med en skudstatistik på ca. 15-5 i vores favør skal vi stadig vinde kampen. Det er sejre, der flytter noget – uafgjort gør bare, at man så lige lever til næste uge, siger Thomas Thomasberg.

Randers FC møder FC København på udebane i den kommende spillerunde.

Tekst: Ole Kristensen.