Det var en skuffet og frustreret Adolfo Sormani, der mødte pressen efter kampen i Hobro.

– Vi kontrollerer kampen fuldstændigt, men når vi ikke kan score, er det jo lige meget. Vores angribere giver os ikke mulighed for at udnytte det opspil, vi har, helt nede fra backs. Her savner jeg angribernes ærgerrighed og vilje. Vi kan simpelt hen ikke hælde flere bolde ind i feltet, end vi gør, men hvis ikke angriberne gør deres job, er det håbløst. Hobro har en chance i kampen – ja, i 2. halvleg krydser de vel dårligt midterlinjen. Men det var nok. Det er egentlig meget simpelt. Vi har følelsen af, at vi kontrollerer kampen, men også, at vi ikke kan score, siger Adolfo Sormani.

– Adam Jakobsen gør dog, hvad han kan, da han kommer ind og har et par gode situationer.

– Jeg er meget skuffet og vred lige nu og kan ikke rigtig tage stilling til, hvordan vi vil angribe pokalkampen på onsdag, siger italieneren.

Allan Kuhn: Cadeau til Jesper Rask

– Jeg er enormt glad og stolt over, at vi holder clean sheet i dag. Stor cadeau til vores keeper Jesper Rask, som virkelig gør sig gældende i feltet, sagde en glad Hobro-træner Allan Kuhn efter kampen.

– Vi vidste, Vejle var farlige på standarder, men dem får vi lukket godt ned for. Det er en meget nervøs bundkamp med meget fight. Vejle gør alt, hvad de kan for at ændre kampen – skifter system, skifter alle deres finurlige alternativer ind. Vi holder for dårligt i bolden og lader os presse alt for langt tilbage i 2. halvleg, og Vejle spiller godt. Men vi holdt stand, siger Allan Kuhn.

Tekst: Ole Kristensen.