Vejle Boldklubs U17-mandskab tabte lørdag eftermiddag til OB på udebane i Ådalen. Nederlaget kom efter en U17-kamp på et fint niveau med to dygtige mandskaber. Vejle Boldklub var uden den normale cheftræner Kim Leth Andersen, der syg. Derfor var det de to assistenter Mads Nissen og Jacob Thychosen, der havde ansvaret. U17-holdet måtte til kampen undvære den karantæneramte topscorer Wahid Faghir, der fik rødt kort i sejren mod FC København.

Værterne fra OB var de dominerende i de første 45 minutter, hvor vejlenserne aldrig formåede at få deres ellers så normalt så gode presspil til at fungere. Det gav en føring til OB efter 13 minutter og siden udbyggede de føringen efter 38 minutter. Kort før pausen fik VB reduceret, da OB lavede selvmål fremprovokeret af hårdt arbejdende Filip Højgaard.
– Reduceringen kort før pausen gav os en tro på tingene. De første 45 minutter var ikke gode, men med reduceringen var vi inde i kampen, fortæller Mads Nissen og fortsætter
– Derudover snakkede vi om at vende vores pres op, hvilket ændrede kampbilledet kolossalt.

Fra anden halvlegs start var det med Vejle Boldklub som det dominerende mandskab og mandskabet kom til flere halve chancer, men det var først efter indskiftningen af Magnus Hatting, at der for alvor kom gang i tingene. Det indskiftede Magnus Hatting scorede med venstrebenet et fremragende mål, da han skruede bolden over i det lange hjørne. Efter det udlignende mål bølgede spillet og frem og tilbage. Kampen kunne gå til begge veje, men det blev værterne fra OB, der løb med sejren, da de scorede med hovedet efter et flot angreb. I slutminutterne smed vejlenserne alt frem, men selvom Andreas Jungdal blandt andet var med fremme på et hjørne udeblev udligningen. I overtiden fik en ellers godt spillende Rasmus Schjang et for den objektive iagttager et noget mærkværdigt og tyndt rødt kort.
– Drengene skal have ros for at komme ud med den attitude og arbejdsiver i anden halvleg. Her var vi det bedste mandskab og kunne med den baggrund godt have fortjent det ene point. Resultatet tippede dog over til OBs fordel og det var ikke decideret ufortjent, fortæller Mads Nissen.

Vejle Boldklubs U17-mandskab har nu kamppause i to uger. Næste modstander er FC Nordsjælland i VB Parken d. 24. november kl. 14.15.

Kampfakta U17-kampen:
OB-Vejle Boldklub 3-2 (2-1)
13. 1-0
38. 2-0
42. 2-1 Selvmål
65. 2-2 Magnus Hatting
78. 3-2

Kort:
36. Oska Bagge (gult)
91. Rasmus Schjang (rødt)

Indskiftninger:
60. Christian “GG” Gammelgaard ud Magnus Hatting ind