Det var en skuffet Mads Greve, der mødte pressen efter nulløsningen i CM Arena mod Nykøbing FC. Forsvarsprofilen noterede endnu et clean sheet, men målene manglede i den anden ende, selvom vejlenserne pressede på i store dele af tv-kampen for en afgørelse.

– Vi spiller en fin kamp og gør hvad der skal til for at vinde kampen. Skaber chancer i åbent spil, efter hjørnespark og efter omstillinger, men bolden vil bare ikke ind. Vi har mange cutback afleveringer fra siderne og Jannich Storch redder flere gange og til sidst, står vi så selv i vejen for en scoring. Vi er sindssygt skuffede inde i omklædningsrummet over to mistede points, men sådan er fodbold, siger Mads Greve.

Han havde selv en god afslutning før pausen, da han kom først på et hjørnespark fra VB’s højre side, men bolden gik udenom mål.

– Det er tæt på, at bolden går i mål. Den mangler ikke meget. Jeg kommer frem til den og header bagud og vi manglede lige en spiller i det bagerste område til at prikke den ind, siger Mads Greve.

– Kampen begynder perfekt for os. Vi er vel farlige på de tre første hjørnespark vi får og trykker godt på. Der mangler bare scoringen. Vi skaber mod Nykøbing flere chancer end vi gjorde mod Skive og HB Køge til sammen, men bolden ville ikke ind. Selvom vi nærmede os slutfløjt, så pressede vi fortsat på for en afgørelse og min fornemmelse var hele vejen igennem, at den lå til os, siger Mads Greve.

– Eneste kritikpunkt bagefter er, at vi ikke kan score. NFC prøver at straffe os på omstillinger efter pausen og de er også nærgående i et par situationer. Magnus Warmings chance, hvor bolden passerer igennem feltet, er halvstor, men vi klarer den. Det får os ikke til at bakke, at de kommer lidt frem og vi har styr på vores restforsvar. Jeg synes, at vi presser på som vi skal og skaber det vi skal, men det var en af de dage, hvor bolden ikke ville ind. Det skaber naturligvis frustration, siger Mads Greve.

– Vi kommer ned til en bane, som er markant bedre end vi frygtede. Vi spiller god fodbold og kommer med en god attitude. Spillet og chanceproduktionen er markant bedre end i Skive og Køge, men målene mangler fortsat på udebane og det skal vi rette op på inden de sidste par udekampe, siger Mads Greve.

VB’s nummer 15 sluttede med anførerbindet, da Jacob Schoop ti minutter før tid byttede med Thomas Gundelund. Greve og VB-defensiven leverede det femte clean sheet på stribe og kan i den kommende kamp mod FC Roskilde slå VB’s clean sheet rekord fra sæsonen 2013-14. 594 minutter er det siden VB sidst lukkede mål ind, mens rekorden for seks år siden er på 639 minutter.

Tekst: Lars Christensen.