Vejle Boldklubs U17-mandskab spillede lørdag vinterens første træningskamp, da de på hjemmebane i VB Parken besejrede Esbjerg overbevisende med 5-1. Det skete efter et opgør, hvor cheftræner Kim Leth Andersen havde rigtig mange spillere i brug, men alligevel var et niveau over gæsterne fra Vestkysten.

Efter 10 minutter bragte Wilhelm Stage værterne foran, da han efter et godt indlæg fra makkeren i midterforsvaret Axel Mors headede vejlenserne i front. Efter en lille halv time fandt Batughan Öksüm med et godt indlæg Jonathan Mathys, som med et flot spark gjorde det til 2-0.

I anden halvleg blev den store oplevelse Sidney Powell Osei (Future Vejle-klub: Vinding SF), som med tre scoringer udmærkede sig stærkt i sin første kamp for VB. Scoringen til 4-0 var en sand nydelse, hvor den unge VB-spiller først satte en modstander, inden han bankede bolden op i nettaget.
– Det var en fin første træningskamp, hvor vi fik set mange spillere i aktion. Vi manglede ligesom Esbjerg en del spillere, men vores spillere leverede en ganske god præstation, fortæller Kim Leth Andersen.

U17-holdet spiller træningskamp igen på lørdag kl. 14.30, når SønderjyskE er modstanderen i VB Parken.

Kampfakta
Vejle Boldklub-Esbjerg fB 5-1 (2-0)
10. 1-0 Wilhelm Stage
28. 2-0 Jonathan Mathys