Ukrainske Sergiy Gryn kom til Vejle Boldklub i årets første transfervindue, hvor han tegnede en længerevarende kontrakt. Den 25-årige offensivspiller havde muligheden for at bryde ud af kontrakten efter nedrykningen, men har i stedet underskrevet en ny to-årig aftale med VB.

Dagens fødselar ærgrer sig over, at han ikke kunne være med til at redde Vejle Boldklubs Superligaeksistens, men det får ham ikke til at forlade Danmark og VB.

– Jeg er glad for at fortsætte i Vejle Boldklub og lave en ny aftale for de næste to sæsoner. Efter et svært 2018 var det en ny begyndelse for mig at komme til en klub som Vejle. Jeg fik ideelle muligheder for at blive fit igen, og da jeg var klar, fik jeg chancen på Superligaholdet. Siden har jeg bygget på mit spil og relationerne til mine holdkammerater. Den udvikling vil jeg gerne fortsætte. Det bliver en ny udfordring i NordicBet LIGA, men efter at være kommet tilbage fra en skadespause vil jeg gerne vise VB tillid og være med til at indfri klubbens ambitioner i de kommende år, siger Sergiy Gryn.

Nummer 77 nåede 9 kampe og 2 mål for Vejle Boldklub i løbet af forårssæsonen. Sergiy Gryn vender tilbage til Vejle senere på måneden, når han den 20. juni begynder forberedelserne til sæsonen 2019-20.

Jacob Krüger, der er teknisk i Vejle Boldklub, ser frem til, at den eksplosive ukrainske offensivspiller også trækker VB-trøjen over hovedet i de kommende år.

– Sergiy Gryn har haft muligheden for at fortsætte karrieren andetsteds, men han har valgt at tage udfordringen op i VB, og det er et stærkt signal at sende. Vi har indgået en ny to-årig aftale med Gryn, og han bliver en nøglespiller i de kommende sæsoner. Han brugte den første del af foråret på at komme i kampform, og siden så vi, at der er et stort uforløst potentiale i ham. Han kom efter en længere skadespause i 2018, og vi har en forhåbning om, at han kun bliver bedre i fremtiden. Dét, der gør Sergiy Gryn så interessant, er hans fart frem ad banen og hans 1:1 offensivt. Det er stærke spidskompetencer i NordicBet LIGA. Derudover har Gryn vist en god evne til at være en del af vores chanceskabende spil. Selv på dage, hvor alt ikke lykkes for ham, så kommer han frem til noget, som vi så i de to kampe mod Hobro. Den egenskab og mange andre ser vi frem til at råde over og bygge videre på i de kommende år, siger Jacob Krüger.

Den nye aftale med Sergiy Gryn løber frem til 30. juni 2021.