Sent pointtab til U17

Det lignede, at Vejle Boldklubs store forsvarsspiller Oliver Nielsen havde sikret U17-holdet tre vigtige point, da han på et flot hovedstød havde bragt værterne foran 1-0 med et kvarter igen mod Lyngby. Et minut før tid udlignede gæsterne dog på et flot mål, hvilket ærgrede cheftræner Kim Leth Andersen:
– Præstationen var markant bedre end weekendens indsats mod FC København. Vi havde mulighederne til at lukke opgøret ved 1-0, men det skete desværre ikke, fortæller træneren.

Eftermiddagens kamp blev spillet på Vejle Idrætsefterskoles kunstgræsbane og blev dermed overværet af mange af efterskolens elever. Opgøret var en god fodboldkamp mellem to dygtige U17-mandskaber, som dog havde svært ved at komme til de helt store chancer. De chancer der kom tog de to holds landsholdsmålmænd sig sikkert af.

Ovenpå en meget lige første halvleg overtog værterne mere og mere af spillet i de sidste 45 minutter, hvilket gav flere halve chancer til topscorer Wahid Faghir. Gæsterne havde i anden halvleg også et par fine chancer, men her hev Andreas Jungdal et par store redninger frem. Specielt var den ene redning oppe i hjørnet på et meget højt niveau.
Med et kvarter igen kom Vejle Boldklub som bekendt foran ved Oliver Nielsen, hvorefter det var marginaler fra at blive 2-0, da først Wahid Faghir sparkede på stolpen, hvorefter returen faldt ud til Anton Stage vis afslutning blev reddet på stregen. Det lignede dog vejlensernes stærke defensiv igen kunne spille til nul, men gæsterne fik kort før slutfløjtet udlignet.
– Det var en meget lige fodboldkamp, hvor min fornemmelse dog var, at vi fortjente mest de tre point, siger Kim Leth Andersen og uddyber:
– Specielt i anden halvleg havde vi mange gode overtalsmuligheder på omstillinger, som vi dog ikke fik udnyttet godt nok, fortæller træneren.

Hos værterne var der på ny stærke præstationer fra stopperparret Oliver Nielsen og Peter Ullum, men også de to centrale midtbanespillere Hans Høllsberg og Mads Holten leverede godt sammen med Oska Bagge på backen.

U17-holdet spiller sæsonens sidste hjemmekamp, når de på tirsdag d. 21. maj kl. 18.30 i VB Parken møder OB.

Kampfakta:
Vejle Boldklub-Lyngby 1-1 (0-0)
75. 1-0 Oliver Nielsen
89. 1-1

Kort:
28. Christian “GG” Gammelgaard (gult kort)
30. Hans Høllsberg

Indskiftninger:
63. Christian “GG” Gammelgaard ud Filip Højgaard ind
70. Magnus Hatting ud Niklas Dupont ind
83. Mads Holten ud Christian Jørgensen ind

Andreas Jungdal