Vejle Boldklub har foreløbigt fået udtaget seks spillere til landsholdsopgaver i den kommende landskamptermin. Thomas Gundelund er fortsat rykket et alderstrin op fra U18- til U19-landsholdet der spiller EM-kvalifikation i Estland, mens Imed Louati for første gang i tiden som VB’er er udtaget til landsholdsopgave for Tunesien.

Viljormur Davidsen (f. 1991) – Færøerne
Viljormur Davidsen har beholdt pladsen i landstræner Lars Olsens trup forud for de to hjemmekampe i Nations League mod Aserbajdsjan og Kosovo. Kampene spilles 11.- og 14. oktober. Færøerne ligger nummer to i puljen efter Kosovo og kun 1. pladsen tæller, hvis ø-nationen skal drømme videre om deltagelse ved EM-slutrunden i 2020. Se hele Færøernes trup her.

Imed Louati (f. 1993) – Tunesien
25-årige Imed Louati er for første gang i tiden som VB’er udtaget til landsholdsaktiviteter for Tunesien. Det er de to kommende landskampe mod Niger i kvalifikationen til African Cup of Nations. Tunesien møder Niger på hjemmebane den 13. oktober og på udebane den 16. oktober. Efter to kampe i kvalifikationen fører Tunesien puljen med 6 points foran Egypten der har tre points.

Ylber Ramadani (f. 1996) – Albanien
Ylber Ramadani har i de sidste tolv måneder skiftevis været udtaget til U21-landsholdet og A-landsholdet i Albanien. Denne gang er den defensive midtbanespiller udtaget til Albaniens A-landshold, der spiller kamp i Nations League mod Israel den 14. oktober. Albanien er kommet fra land i den nye turnering med tre points for to kampe. Den sidste nation i puljen er Skotland.
Landstræner Christian Panucci og Albanien varmer op til mødet med Israel med en venskabskamp mod Jordan hjemme i Albanien onsdag den 10. oktober. ”Rama” har spillet tre A-landskampe for Albanien.

Kerim Memija (f. 1996) – Bosnien U21
Kerim Memija er som anfører et af de sikre kort på det bosniske U21-landshold. Memija er da også udtaget til Bosniens sidste kamp i den igangværende EM-kvalifikation. Det er mod Portugal på udebane den 16. oktober. Kampen spilles på Estádio do Maritimo. Bosnien har fortsat en EM-chance at spille, selvom muligheder led et knæk med nederlaget på 0-2 til Rumænien i september. Det kræver en sejr over Portugal i den sidste kamp. Så er Bosnierne sikret minimum 2. pladsen. Rumænien møder Wales og Liechtenstein på hjemmebane og skal hente fire points, for at blive nummer 1. Memija har spillet 18 U21-landskampe for Bosnien og taber de til Portugal, kan opgøret blive det sidste for højrebacken på ungdomslandsholdsniveau, da han er færdig som ungdomslandsholdsspiller efter denne kvalifikationsturnering.

Arbnor Mucolli (f. 1999) – Albanien U21
Den unge VB’er fik debut for det albanske U21-landshold i forrige landskamptermin, da han kom på banen mod Spanien på udebane. Nu er Mucolli igen udtaget til landsholdsfodbold for Albaniens U21-landshold. Albanien møder Spanien på hjemmebane den 11. oktober og Estland på udebane den 16. oktober. Albanien er uden mulighed for at kvalificere sig til U21 EM-slutrunden næste sommer i Italien og San Marino. Med to sejre i de sidste to kampe, kan albanerne muligvis overtage puljens 4. plads fra Island.

Thomas Gundelund (f. 2001) – Danmark U19
Thomas Gundelund debuterede på det danske U19-landshold tidligere på efteråret og landstræner Henrik Clausen har igen udtaget den unge VB’er. Det danske U19-landshold spiller fra den 6.- 17. oktober EM-kvalifikation i Estland mod værterne, Finland og Italien. Gundelund hører aldersmæssigt fortsat til på U18-landsholdet, men Henrik Clausen har udtaget fire spillere fra årgang 2001. Her er Gundelund med afstand den yngste, da han er den eneste der ikke er født i første kvartal. Se hele den danske trup her. 16-årige Gundelund har spillet 19 ungdomslandskampe for Danmark.

Det er ikke alle nationer der endnu har offentliggjort deres landsholdsudtagelser. Derfor kan flere spillere blive tilsagt at møde ind til kampe i nationalregi i de kommende dage.