Vejle Boldklub spillede to træningskampe af 45 minutters varighed under træningslejren i Moncarapacho onsdag eftermiddag. Det blev til en sejr på 2-0 over U23-holdet fra Portimonense S.C., mens vejlenserne nøjedes med 1-1 mod schweiziske FC Stade Nyonnais.

Efter en aflyst træningskamp mod Farense, så deltog Vejle Boldklubs NordicBet LIGA-hold i en hurtigt planlagt minitræningsturnering. Modstanderne var Portimonense S.C, som VB besejrede 2-1 i lørdags, og FC Stade Nyonnais, der spiller i den tredje bedste række i Schweiz.

VB besejrede Portimonense S.C. med 2-0 i den første kamp. Her scorede Lucas Jensen til 1-0 og den brasilianske prøvespiller John Anderson Souza Fonseca øgede til 2-0. Se målene fra den kamp her.

VB mødte FC Stade Nyonnais i anden kamp og her blev resultatet 1-1. Sergiy Gryn scorede VB’s mål, men ukraineren brændte også et straffespark. Se målene fra den kamp her.

Træningslejrens sidste testkamp spilles torsdag, hvor modstanderen er Olhanense fra Portugal.

Læs hvad Vejle Amts Folkeblad skriver om kampene her.