Vejle Boldklub og den 19-årige angriber Sebastian Bruhn blev kort før transfervinduets lukning i onsdags enige om at ophæve den kontrakt der løb til sommeren 2018.

Sebastian Bruhn kom til Vejle Boldklubs ungdomsafdeling fra Future Vejle-samarbejdsklubben Bredballe IF og nåede ind omkring ungdomsligaholdene, inden han underskrev kontrakt med klubben. I sommer tog hurtigløberen det sidste step op og blev en del af klubbens A-trup. Nu er tiden i VB ovre for denne gang.

– Efter ønske fra ”Sebbe” ophæver vi kontrakten fem måneder før tid. Det sker i fred og fordragelighed. Han fik plads i NordicBet LIGA-truppen i sommer som 1998’er, men har ikke trænet med i fuldt omfang på grund af skole og uddannelse ved siden af. Sebastian Bruhn kunne fortsat spille kampe på U19-Ligaholdet i løbet af efteråret og her leverede han flere rigtig fine præstationer. Vi takker ”Sebbe” for indsatsen i den røde trøje og ønsker ham held og lykke i den videre karriere, siger talentchef Steen Thychosen.

Sebastian Bruhn nåede ind omkring divisionsholdet i opstarten til forårssæsonen 2017, hvor han scorede et rigtigt centerforwardmål i 1-1-kampen mod AGF på VIES den 24. januar i opstartens anden træningskamp. I forårssæsonens sidste kamp – lørdag den 27. maj 2017 – debuterede han på Vejle Boldklubs førstehold da han spillede de sidste 21 minutter som indskifter for Imed Louati i kampen mod FC Fredericia (1-3). I efterårssæsonen 2017 nåede Sebastian Bruhn ikke ind omkring divisionsholdet og det blev kun til den ene optræden på klubbens førstehold.