Vejle Boldklub og Sean Murray er blevet enige om at ophæve kontrakten og den irske fighter er dermed fri til at finde en ny klub. Den engelsk fødte irer kom til VB kort inde i denne sæson og nåede 14 kampe for klubben.

Jacob Krüger, teknisk chef i Vejle Boldklub, forklarer kontraktophævelsen med midtbanespilleren således:

– Det er ingen hemmelighed, at Sean Murray i vinteropstarten har afsøgt sine muligheder for et klubskifte. Han har ikke fået den spilletid, som både han og vi håbede forud for kontraktindgåelsen i sommer og derfor er denne løsning bedst for alle parter. Vi har intet at udsætte på Sean Murrays indsats i dagligdagen og til kamp. Han har arbejdet forbilledligt på træningsbanen og presset sine medspillere i konkurrencen om spilminutter. Sean fik mange indhop i efteråret, men efter tilføjelsen af dygtige spillere i dette transfervindue, var vejen til fast spilletid blevet for lang. Sean er på vej ind i sin bedste fodboldalder og derfor rejser han nu videre i karrieren. Vi ønsker Sean Murray alt det bedste i fremtiden og takker ham for indsatsen i Vejle Boldklub, siger Jacob Krüger.

25-årige Sean Murray kom til Vejle med erfaring fra 75 kampe i Championship og masser af optrædener i League One og League Two, men opholdet i Nørreskoven blev kun halvårligt. Nu rejser den sympatiske irer videre i karrieren.

– Det har været en spændende tid i Vejle Boldklub og Superligaen efter mange sæsoner i det engelske ligasystem. Opholdet blev kortere end jeg håbede på, da jeg kom i sommer. Jeg kom med de bedste intentioner og har givet det til holdet, som jeg kunne, men nu skal jeg videre i karrieren. I min tid i Vejle har jeg mødt mange gode holdkammerater og trænere, som jeg gerne vil takke for samarbejdet. Klubben har et godt stadion og en god opbakning, en dygtig trænerstab og gode spillere, så jeg både tror og håber, der venter Vejle Boldklub meget godt i fremtiden, siger Sean Murray, der endnu ikke kan løfte sløret for, hvor han fortsætter karrieren.

Sean Michael Murray skrev under på en tre-årig kontrakt med VB den 26. juli i fjor efter en lille uges prøvetræning. Ireren debuterede mod AGF (1-1) den 31. juli og spillede afskedskamp mod Randers FC (0-2) den 15. december. Det blev i alt til 14 kampe, 0 mål og 1 assist.

Læs pressemeddelelse fra Sean Murrays nye klub her.