Kommentarer fra assistenttræner Johan Sandahl efter nederlaget på 4-1 mod SønderjyskE søndag eftermiddag.

– Vi spiller fint de første 20 minutter og kan føre 2-0. Men efter det røde kort til Viljormur bliver det en meget svær kamp for os. Lidt træls, for vi viser god energi og vilje og spiller en flot kamp i starten, siger Johan Sandahl.

– Vi må bare hjem nu og træne hårdt og tanke ny energi. Jeg tror ikke, nederlaget mentalt kommer til at betyde noget for os. Det er blot at sige til lykke til SønderjyskE – well done!

Assistenttræneren vurderede det røde kort som korrekt. Han bekræftede, at Schoop blev holdt ude pga. karantænefaren, mens Mølgaard stadig døjer med det knæ i ryggen, han fik i AGF-kampen.

Han havde kun roser til overs for de spillere, som kom ind og remplacerede de manglende stamspillere.

– Og i de første 20 minutter i dag får vi bekræftet, at vi har et spilprincip, der holder, så det er blot med at bygge videre på det, slutter Sandahl selvtillidsfuldt.

Udvisningen til Viljormur Davidsen betyder, at færingen har karantæne i de kommende Play Off-kampe mod Hobro. Her har Allan Sousa også karantæne. Advarslerne til Ylber Ramadani og Branko Ilic var ikke karantænegivende og duoen er således til rådighed i de afgørende kampe.

Tekst: Ole Kristensen.