Fremad Amager og Vejle Boldklub indleder sæsonen 2019-20 i NordicBet LIGA med et opgør i Sundby Idrætspark lørdag eftermiddag kl. 14.45. Kampen sendes direkte på TV3 Sport.

I morgen lørdag går det igen løs om points, når Fremad Amager er værter for sæsonpremieren i NordicBet LIGA for Vejle Boldklub. Opgøret er udvalgt til tv-kamp på TV3 Sport. Tager du turen til Amager og Sundby Idrætspark så kan du købe billetter her.

VB mødte senest Fremad Amager i oprykningssæsonen 2017-18. Her blev det til tre meget jævnbyrdige kampe. VB vandt 1-0 på Vejle Stadion, tabte med samme cifre på Amager inden det i sæsonens tredje og sidste opgør klubberne imellem blev 1-1. Siden VB senest besøg Sundby i november 2017 har Fremad Amager anlagt kunstgræs på klubbens hjemmebane. Denne sommer har amagerkanerne ansat svenskeren Olof Mellberg som klubbens Manager og sidste sæsons chef, Azrudin Valentic, er ny First Team Coach for den ambitiøse klub, der skal medregnes som en del af topfeltet i NordicBet LIGA.

NordicBet LIGA
Lørdag den 27. juli kl. 14.45