Så stoppede U17-Ligaholdets fantastiske stime af sejre. Det skete efter en 1-1 kamp på udebane mod OB, hvor vejlenserne havde rigeligt med chancer til at afgøre kampen efter Tobias Sommers tidlige scoring, men på en dag hvor afslutningerne manglede kvalitet måtte Steffen Kielstrups mandskab nøjes med 1-1.

Vejle Boldklub fik ellers en fantastisk start, da Tobias Sommer på sin anden afslutning allerede efter fem minutter bragte vejlenserne foran. Målet var en scoring lige til Fodboldens ABC, da et angreb iscenesat af anfører Alexander Jensen og Jakob “Give” Kristensen endte hos Tobias Sommer, som sikkert scorede med venstrebenet.
Herefter bølgede det ene angreb efter det andet ned på værternes mål, men marginalerne og skarpheden var i den grad ikke med Vejle Boldklub. Blandt de mere tragikomiske tilfælde var en afslutning på stolpen, som på uforklarlig vis herefter strøg forbi to vejlensiske spillere. Efter 20 minutter måtte hjemmeholdet udskifte deres målmand, som var utilpas og på mål i stedet for kom en af deres markspillere, som viste sig at være en dygtig målmand.
– Det hele lå til os med en tidlig føring og en markspiller på mål, men det blev desværre lidt en soveperiode for os. Det var ikke fordi, at vi ikke skabte chancer, men vi virkede mærkelig ukoncentreret i afslutningsøjeblikket, fortæller Steffen Kielstrup.

Første halvleg endte med en afslutningsstatistik, som hed 10-0 til Vejle Boldklub, men også en pauseføring som forblev ved 1-0.

De sidste 40 minutter startede på samme måde som første halvleg med et vejlensisk hold i fuldstændig kontrol uden at spille prangende. Der var flere chancer til Mark “Missil” Rasmussen, men den formstærke angriber, som kom ind til kampen med ni scoringer i fem kampe kom ikke tættere på end en afslutning på stolpen og en i sidenettet. Jakob “Give” Kristensen havde også en stor chance, men afslutningen blev reddet af markspilleren i OB-målet.

Efter en time skete det som man kan frygte, når man kun fører 1-0. OB’erne fik et frispark på et farligt sted, og på deres første reelle afslutning bragte OB med et flot sparket frispark balance i regnskabet. I slutminutterne kunne slemt være blevet til rigtig slemt, da OB havde en afslutning på stolpen. Den sidste afslutning var dog Vejle Boldklubs, da Mark Rasmussen var marginaler fra at score på et direkte frispark.
– En rigtig ærgerlig oplevelse at spille uafgjort i sådan en kamp. Vi ramte ikke samme niveau som i de sidste mange kampe, men alligevel var det et opgør, som vi skulle have vundet klart, siger Steffen Kielstrup og uddyber:
– Vi er dog stadigvæk ubesejret i foråret, og det vi gerne fortsætte med at være. Og når alt det er sagt, så skal vi også glæde os over, at vi kan være så skuffede over at spille uafgjort på udebane mod OB, fortæller VB-træneren.

Anfører Alexander Jensen var Vejle Boldklubs klart bedste spiller på en dag, hvor flere ikke ramte meget mere end en gennemsnitlig præstation.

Nu holder U17-holdet kamppause i 10 dage, inden holdet d. 22. maj får besøg af AaB, som ligger placeret side om side med Vejle Boldklub i tabellen på en 5. plads. Kampen spilles kl. 17.30 i VB Parken.

Sådan så OB kampen.

Kampfakta:
OB-Vejle Boldklub 1-1 (0-1)
05. 0-1 Tobias Sommer
60. 1-1 Rasmus Nissen