Vejle Boldklubs U17-mandskab spillede en lige første halvleg på udebane mod FC København.
I anden halvleg var FC København et niveau bedre end gæsterne, hvilket gav en fortjent sejr til værterne. Vejlenserne fik efter 53 minutter tvivlsomt annuleret et mål, hvorefter FC København satte bolden hurtigt igang og scorede på omstillingen. Kort efter blev det 2-0, hvilket reelt lukkede kampen, da VB i de tre forudgående kampe kun havde scoret et mål.
Slutresultatet endte med at blive 4-0, hvilket måske var en anelse for stort, men sejren var i den grad fortjent.
– Vi mødte en rigtig dygtig modstander, der i deres aggressive pres var virkelig gode. Vi havde svært ved at spille forbi dem, men specielt i første halvleg gjorde vi det fint, fortæller cheftræner Kim Leth Andersen.

Fem minutter før tid blev en skidt dag i København endnu værre for vejlenserne, da Guy Maneekorn Jensen fik sit andet gule kort og dermed måtte forlade banen.
– Det var en streg i regningen for os. Udover karantæne til Guy fik vi også Matias Tomaselli i karantæne, da han har samlet for mange strafpoint. Derudover er vi udfordret med folk ude med skader, så vi har vores at arbejde med lige nu, siger Kim Leth Andersen.

Vejle Boldklubs U17-mandskab spiller igen på lørdag d. 2. november, når modstanderen er AaB på Vejle Idrætsefterskoles kunstgræsbane kl. 11.30.

Kampfakta
FC København-Vejle Boldklub 4-0 (0-0)
53. 1-0
62. 2-0