Vejle Boldklub har udtaget en trup på 17 spillere til dagens træningskamp mod Viborg FF’s reservehold. Kampen spilles på VFF’s træningsanlæg på Kirkebækvej fra kl. 14.30.

Umiddelbart efter opgøret i NordicBet LIGA mod Viborg FF udtog trænerstaben truppen til dagens træningskamp mod Viborg. Der er udtaget 17 spillere, hvor af de 13 spillere er fra A-truppen, mens de sidste fire er fra U19-Ligaholdet. Juhani Ojala og Magnus Grødem kan få de første spilminutter i den røde trøje efter de kom til Nørreskoven tidligere på ugen. Målmanden Lucas Chang-Andersen er også udtaget for første gang, og den unge målmand kan også få de første minutter for VB efter sommerens skifte fra Herlev.

VB er ikke med i reserveholdsturneringen i denne sæson og er derfor gået sammen med VFF om at arrangere kampen.

Kampen kan følges med enkelte liveopdateringer på Vejle Boldklubs Twitter-profil.

Vejle Boldklubs trup:
1. Thomas Hagelskjær (m)
4. Juhani Ojala
8. Magnus Grødem
22. Mads Lauritsen
30. Arbnor Mucolli
32. Brenner Alves Sabino
34. Lundrim Hetemi
35. Christian Kudsk
36. Adama Fofana
66. Kerim Memija
91. Lucas Chang-Andersen (m)