Vejle Boldklub har udtaget en trup på 16 spillere til morgendagens kamp i reserveholdsturneringen mod SønderjyskE i Haderslev. Det er en blanding af spillere fra A-truppen suppleret med U19-Ligaspillere. Kampen spilles fra kl. 13.00.

Assistenttrænerne Giovanni Mazzella og Morten Bisgaard har udtaget 16 spillere til morgendagens kamp mod SønderjyskE for reserverne. Serhii Hryn fik de første spilminutter for vejlenserne i reserveholdsturneringen i sidste uge og den offensive ukrainer er igen udtaget.

Inkluderet i truppen er den unge midtbanespiller Seydouba Cisse, der i disse dage prøvetræner med U19-Ligaholdet. Cisse er fra Guinea og fik et indhop mod Esbjerg i den sidste træningskamp inden U19-Ligaholdets forårspremiere på lørdag.

Vejle Boldklubs trup:
1. Thomas Hagelskjær (m)