Der er andendagsgilde mellem Vejle Boldklub og SønderjyskE i reserveholdsturneringen lørdag middag med kick-off kl. 12.00. De to klubber tørner sammen i VB Parken og vejlenserne stiller med en blandet trup med spillere fra A- og U19-Ligatruppen.

Det er assistenttrænerne Morten Bisgaard og Giovanni Mazzella der har udtaget holdet til reserveholdskampen mod SønderjyskE. På grund af landsholdspausen er flere spillere på vej til nationale opgaver. Truppen er suppleret med et par ungdomsspillere der også har optrådt på reserveholdet i de tidligere kampe. Se stillingen i reserveholdsturneringen her.

Umiddelbart efter opgøret er der ungdomselitefodbold fra U17-Ligaen. VB møder FC Midtjylland og der er kampstart kl. 14.15.

Vejle Boldklubs trup:
10. Sean Murray