Vejle Boldklub har udtaget en trup på 16 spillere til mandagens kamp mod OB i reserveholdsturneringen. Kampen spilles fra kl. 14.00 i VB Parken.

Assistenttræner Giovanni Mazzella udtog sammen med den øvrige trænerstab truppen til reserveholdskampen mod OB efter søndagens kamp i Parken mod FCK. Ni spillere fra A-truppen er udtaget til kampen og de suppleres af fem spillere fra U19-Ligaholdet. Prøvespilleren Seydouba Cisse deltager også i kampen og så er Oska Bagge fra U17-Ligaholdet for første gang udtaget til reserveholdet. Oska dækker positioner på midtbanen og i forsvaret.

Kerim Memija træner fortsat ikke regelmæssigt med efter en periode som ukampdygtig og trænerteamet har vurderet, at han skal tilbage i træning før han deltager i kamp. Adam Jakobsen og Gianluca Zanette er ramt af sygdom og står over i kampen.

Assistenttræner Morten Bisgaard vil i lighed med Superligakampen mod FC København ikke være til stede, da han i de her dage er med det danske U17-landshold i Frankrig til to venskabskampe.

Vejle Boldklubs trup:
1. Thomas Hagelskjær (m)
2. Malte Amundsen
11. Gustaf Nilsson
14. Thomas Gundelund
15. Mads Greve
18. Mathias Hebo Rasmussen
20. Jacob Schoop
77. Serhii Hryn
80. Vladlen Yurchenko
Kasper Poulsgaard
Magnus Enggaard Hansen
Rami Ayman
Thais Damgaard Nielsen
Adama Fofana
Oska Bagge
Seydouba Cisse (prøvespiller)

Reserveholdsturneringen
Mandag den 4. marts kl. 14.00
Vejle Boldklub – OB
VB Parken

Tekst: Lars Christensen.