Vejle Boldklub har udtaget en trup på 16 spillere til mandagens kamp mod OB i reserveholdsturneringen. Kampen spilles fra kl. 14.00 i VB Parken.

Assistenttræner Giovanni Mazzella udtog sammen med den øvrige trænerstab truppen til reserveholdskampen mod OB efter søndagens kamp i Parken mod FCK. Ni spillere fra A-truppen er udtaget til kampen og de suppleres af fem spillere fra U19-Ligaholdet. Prøvespilleren Seydouba Cisse deltager også i kampen og så er Oska Bagge fra U17-Ligaholdet for første gang udtaget til reserveholdet. Oska dækker positioner på midtbanen og i forsvaret.

Kerim Memija træner fortsat ikke regelmæssigt med efter en periode som ukampdygtig og trænerteamet har vurderet, at han skal tilbage i træning før han deltager i kamp. Adam Jakobsen og Gianluca Zanette er ramt af sygdom og står over i kampen.

Assistenttræner Morten Bisgaard vil i lighed med Superligakampen mod FC København ikke være til stede, da han i de her dage er med det danske U17-landshold i Frankrig til to venskabskampe.

Vejle Boldklubs trup:
1. Thomas Hagelskjær (m)