Vejle Boldklub tager en trup på 15 spillere med til mandagens reserveholdskamp mod FC Helsingør på udebane. Kampen spilles fra kl. 14.00 på banerne ved Helsingør Stadion.

Det er assistenttræner Morten Bisgaard der har ansvaret for Vejle Boldklubs hold i reserveholdskampen mod FC Helsingør mandag eftermiddag. Sammen med den øvrige trænerstab har Bisgaard udpeget de 15 spillere, der skal repræsentere Vejle Boldklub til mødet med FC Helsingørs reserver.

VB lader hovedparten af de A-trup spillere der ikke spillede fuldtid mod Randers FC stå over turen til det nordsjællandske, da vejlenserne allerede fredag har et opgør i Superligaen. Truppen er med fire spillere fra A-truppen og ni spillere fra U19-Ligatruppen.

Derudover har VB to lånespillere med udefra. Det er 24-årige Mads Kaalund fra Danmarksserieklubben Stenløse og Simeon Ellermann Sørensen (f. 1995) fra Danmarksserieklubben SfB-Oure FA. Simeon er ikke et ukendt blad i VB, da han trænede med et par dage i sommeropstarten. Offensivspilleren har spillet flere sæsoner på Sydfyn, hvor VB’s assistenttræner Morten Bisgaard kender ham fra. I denne weekends kamp i DS mod Silkeborg KFUM scorede Simeon to mål.

Se stillingen i reserveholdsturneringens pulje 2 her.

Vejle Boldklubs trup:
24. Wang Zhenao
25. Yu Wei
27. Qingshen Zeng
45. Gianluca Zanette (m)
Foday Manneh
Ibrahim Fard
Nikolaj Lebæk
Kasper Poulsgaard
Lundrim Hetemi
Jakob “Give” Kristensen
Andreas Broe