Vejle Boldklub tager en trup på 17 spillere med til årets sidste kamp i reserveholdsturneringen. Det er fredagens opgør i Esbjerg mod EfB. En ung VB-trup er udtaget og det er A+ træner Søren Lykke og U19-Ligatræner Steffen Kielstrup der styrer tropperne i Vestjylland.

Fem spillere er udtaget fra A-truppen og de er suppleret med ni spillere fra U19-Ligatruppen. Derudover er Jonas Andersen, der i efteråret har været på lejeaftale i Kolding IF udtaget. Angriberen har trænet med VB siden turneringsafslutningen i 2. division tidligere på måneden.

Der er også udtaget to prøvespillere. Det er midtbanespilleren Yoon Kwak og kantspilleren Min Su Kim. Begge spillere kommer fra Sydkorea og er årgang 2001. De har været knap to uger i Nørreskoven, hvor de har vist sig frem på U19-Ligaholdet. De har endnu to ugers ophold i Vejle inden de i første omgang rejser hjem.

Det omvendte opgør i Vejle i oktober endte 2-2. Se stillingen i reserveholdsturneringens pulje 2 her.

Vejle Boldklubs trup:
1. Thomas Hagelskjær (m)
2. Felix Örn Fridriksson
14. Thomas Gundelund
17. Nathan Oduwa
27. Qingshen Zeng
Jonas Andersen
Kasper Poulsgaard
Emil ”Agger” Nielsen
Tobias Sommer
Kasper Døhr Thychosen
Lundrim Hetemi