Vejle Boldklubs reservehold spiller forårets næstsidste kamp, når det gælder Esbjerg fB på udebane tirsdag eftermiddag på banerne ved Gl. Vardevej i Esbjerg. Der er udtaget en trup med spillere fra A-truppen og ungdomseliteholdene.

Det er Johan Sandahl fra A-truppen trænerstab og U19-Ligaholdets cheftræner Steffen Kielstrup, der står i spidsen for det reservehold der skal forsvare 1. pladsen i Esbjerg tirsdag eftermiddag. De har i samråd med de øvrige trænere udtaget en trup med spillere fra A-truppen og ungdomseliteholdene.

Pavol Bajza, Thomas Gundelund, Wang Zhenao og Allan Sousa suppleres af elleve spillere fra ungdomsholdene. Udover ni spillere fra U19-Ligaholdet er der for kun anden gang i foråret U17-Ligaspillere der er udtaget. Det er midtbanespillerne Mathias Voss og Jonathan ”JP” Petersen, der begge er årgang 2002.

VB vandt klubbernes første opgør i marts med 3-1 hjemme i Vejle. Hvis vejlenserne vinder i Esbjerg kan holdet med endnu en sejr mod FC Midtjylland i Ikast om en uge sikre sig førstepladsen i pulje 3. Se tabellen her.

Vejle Boldklubs trup:
10. Allan Sousa