Vejle Boldklub har udtaget en trup på 16 spillere til dagens kamp i reserveholdsturneringen mod Esbjerg på hjemmebane. Kampen spilles fra kl. 14.00 i VB Parken.

Trænerstaben giver hovedsageligt spilminutter til U19-Ligaspillere i dagens ”andendagsgilde” mod Esbjerg fB i reserveholdsturneringen. Vejlenserne har indledt med ni points i tre kampe og det bliver et ungt hold, der skal forsvare førstepladsen i pulje 3. Se stillingen her.

Det er A+træner Søren Lykke og U19-Ligatræner Steffen Kielstrup der står i spidsen for reserverne og de råder over Adam Jakobsen, Thomas Gundelund, Wang Zhenao, Tobias Mølgaard og Gianluca Zanette fra A-truppen, mens der er suppleret op med 11 spillere fra det ældste ungdomselitehold. U19-Ligaholdet har haft kampfri i denne weekend og har ikke spillet siden sejren over AGF fredag den 8. marts.

Vejle Boldklubs trup:
12. Adam Jakobsen