Vejle Boldklub møder FC Helsingør på hjemmebane i reserveholdsturneringen mandag eftermiddag. Kampen spilles fra kl. 14.00 i VB Parken.

VB er halvvejs i reserveholdsturneringen dette efterår. Efter tre udekampe og én hjemmekamp venter nu de sidste fire kampe over de næste godt og vel to måneder. Mandag eftermiddag er FC Helsingør gæster i VB Parken og VB har revanche til gode, efter opgøret for fjorten dage siden i Helsingør endte med en hjemmesejr på 2-1. Se stillingen i reserveholdsturneringens pulje 2 her.

I skrivende stund har vi ikke en endeligt overblik over de spillere, som kommer til at udgøre truppen til kampen. Det ligger fast, at assistenttræner Morten Bisgaard, der har været på sidelinjen i de første fire kampe ikke er til stede, da han er med det danske U17-landshold til to venskabskampe i Tyskland som en del af trænerstaben.

Reserveholdsturneringen
Mandag den 15. oktober kl. 14.00