26-årige Hakan Redzep spillede hele kampen bagerst på Hvidovres midtbane, da VB tidligere på dagen besejrede HIF med 5-3 i en underholdende NordicBet LIGA-kamp.

– Jeg er s’gu ked af det lige nu, erkendte tidligere VB’er Hakan Redzep – nu en af de fremtrædende spillere hos Hvidovre.

– Vi spiller virkelig godt før pausen, men forærer for meget væk i 2. halvleg. Vi viser en lidt skrøbelig mentalitet og mister fokus, og så får vi sådan nogle kludemål imod os. Vores placering i bunden kan sagtens spille ind her. Vi savner noget ro og is i maven i de kritiske situationer. Men det er en lidt misvisende følelse man står med lige nu – vi performer så godt og styrer kampen, men taber så alligevel.

– Men Vejle har et godt hold. De er kyniske og straffer de fejl, vi laver!

Redzep mente, at Hvidovres gameplan lykkedes perfekt før pausen.

– Meningen var, at vi skulle tage fat i bolden med det samme og styre spillet. Desværre kunne vi ikke følge op på det efter pausen.

Redzep mente, at hans hold sagtens kunne tage noget med fra dagens opgør til de afgørende kampe i bundstriden.

– Vi laver tre mål mod topholdet i dag, og hvis vi så kan minimere fejlene i defensiven, kan vi godt få en del point i de sidste syv kampe. Om vi fysisk kan stå distancen, ved jeg ikke. Det er et sindssygt program, som ingen af os har prøvet før, og vi bliver nødt til at bruge hele truppen.

Hakan Redzep, der kom til VB fra FC Nordsjælland i januar 2014, spillede to år i Vejle Boldklub. Her blev det til 53 kampe og 4 mål.

Tekst: Ole Kristensen.