21-årige Ylber Ramadani så på fra bænken, da Albanien lidt overraskende vandt 3-2 i venskabskampen mod Tyrkiet i Antalya mandag aften. Dermed er debutkampen på det albanske A-landshold udskudt for den talentfulde midtbanespiller på Vejle Boldklubs tophold i NordicBet LIGA.

I fredags spillede ”Rama” kamp med det albanske U21-landshold, men den slidstærke midtbanespiller fortsatte i landsholdsregi da ungdomslandskampen var ovre. Han var nemlig af landstræner Christian Panucci udtaget til A-landsholdets venskabskamp mod Tyrkiet i Antalya.

Opgøret på Antalya Stadium, mellem to nationer der ikke indløste billet til den kommende VM-slutrunde, var en de sidste venskabskampe for de respektive nationer inden de betydningsløse kampe afløses af Nations League fra 2018. Kampen blev en både dramatisk og målrig affære mellem nationerne. FC Zürich-angriberen Armando Sadiku skaffede albanerne en 2-0-føring efter 39 minutter, men to minutter efter anden scoringen blev landsmanden Ledian Memushaj, Pescara, udvist efter to advarsler. Tyrkiet fik hurtigt reduceret i 2. halvleg, men Eros Grezda fra kroatiske Osijek genoprettede to-målsføringen kort efter. Tyrkiet fik igen reduceret, men tættere kom værterne ikke på et resultat og Albanien tog en flot skalp i en trods alt betydningsløs kamp.

Albaniens italienske landstræner benyttede kun fem af maksimalt seks tilladte indskiftere, men der blev ikke spilminutter til Ramadani i denne omgang. Kampen var den sidste for det albanske A-landshold i dette efterår. ”Rama” vender nu tilbage til Vejle og er aktuel til kampen tirsdag aften mod HB Køge.

Tekst: Lars Christensen.