Vejle Boldklubs defensive midtbanespiller, Ylber Ramadani, bar anførerbindet i de første 89 minutter da Albaniens U/21-landshold slog Island 3-2 i EM-kvalifikationen mandag aften. Med sejren indtager albanerne 2. pladsen i gruppen efter Nordirland.

Ylber Ramadani figurerede hverken i startopstillingen eller på bænken, da Albaniens U/21-landshold i sidste uge tabte 1-0 i overtiden til Nordirland i Belfast. Her til aften var den hårde midtbanespiller tilbage i startopstillingen for det albanske U/21-landshold, da de besøgte Island i Reykjavik. Albanerne gik til pausen med 1-1, efter to sene scoringer i 1. halvleg. Efter sidebyttet tog albanerne føringen ved Kristal Abazaj, men Island fik udlignet til 2-2.

Men angriberen Fiorin Durmishaj fra græske Panionios ville det anderledes, og han sikrede albanerne sejren med målet til 3-2 et kvarter før tid. 21-årige Ylber Ramadani, der bar anførerbindet for Albanien, lod sig udskifte i det 89. minut med landsmanden Ardit Krymi, der til daglig spiller i hjemlandets Shkodër.

Ylber Ramadani og Albaniens U/21-landshold skal samles igen i næste måned. Her har Albanien en hjemmekamp mod Island tirsdag den 10. oktober i Elbasan.

Se stillingen kvalifikationspuljerne for U/21-landshold her. EM-slutrunden spilles i sommeren 2019 i Italien og San Marino.

Den sidste potentielle landsholdsspiller Vejle Boldklub har i denne omgang er Kerim Memija. Bosniens U/21-landshold spiller en venskabskamp i morgen tirsdag kl. 17.30 mod Montenegro i Niksic.