Umiddelbart efter 26. spillerunde i Superligaen stod det klart, hvordan de otte hold der spiller videre i nedrykningsspillet er fordelt i to puljer med fire hold i hver. VB skal møde AGF, AC Horsens og SønderjyskE.

Ved dommer Michael Johansens sidste fløjt på Blue Water Arena søndag aften, stod det klart, at VB endte på 14. pladsen i grundspillet. Det betød, at vejlenserne skulle i pulje sammen med 11. pladsen, der endte med at blive SønderjyskE. I den modsatte pulje var Hobro på 13. pladsen placeret sammen med Vendsyssel på 12. pladsen.

AaB på 7. pladsen var det første hold til at vælge pulje og de bolschestribede valgte Vendsyssel og Hobros pulje. Randers FC gik samme vej og dermed havde AGF og AC Horsens ikke noget valg. De endte i pulje med SønderjyskE og Vejle.

Nedrykningsspillet pulje 1:
AGF (31 points)
AC Horsens (31 points)
SønderjyskE (28 points)
Vejle Boldklub (20 points)

Nedrykningsspillet pulje 2:
AaB (36 points)
Randers FC (34 points)
Vendsyssel (22 points)
Hobro (21 points)

Vejle Boldklub forventer på onsdag den 20. marts at kunne offentliggøre programmet for kampene i nedrykningsspillet. Alle holdene i de respektive puljer mødes ude og hjemme.

Kampene i nedrykningsspillet spilles på følgende datoer:
1. runde: 29. marts – 1. april,
2. runde: 5. april – 8. april
3. runde: 12. april – 14. april
4. runde: 18. april
5. runde: 22. april
6. runde: 28. april

Herefter venter yderligere nedryknings Play Off-kampe for 3.- og 4. pladserne i de to puljer. Disse kampe begynder i weekenden den 4.- 5. maj. Se hele datoplanen for forårets kampe i Danmarksturneringen her.