Forsvarsspilleren Oliver Provstgaard Nielsen og angriberen Wahid Faghir fra Vejle Boldklubs ungdomsafdeling er blevet udtaget til U17-landsholdets EM-kvalifikationskampe i Sverige i slutningen af september og begyndelsen af oktober.

VB-duoen har bidt sig fast på landstræner Michael ”Mex” Pedersens U17-landshold. De var begge med til de åbne Nordiske Mesterskaber i august og nu fortsætter de i landsholdsregi ved efterårets vigtigste kampe. Danmark spiller første runde af EM-kvalifikationen i Helsingborg hvor modstanderne er værtsnationen Sverige, Litauen og Færøerne. De to bedste går videre til forårets Elite Round.

Wahid Faghir spillede allerede i foråret kampe på U17-landsholdet og står noteret for 14 ungdomslandskampe og fem mål. Oliver Provstgaard, anfører på VB’s U17-Ligahold, har spillet fem ungdomslandskampe. Den tredje VB’er i truppen er Morten Bisgaard. Analytikeren og transitionstræneren i Vejle Boldklub er assisterende landstræner. Se hele den danske trup her.